Na lavičku Mladé Boleslavi se vrací Jarolím, bývalý trenér reprezentace nahradil Webera

Fotbalisté Mladé Boleslavi už znají náhradu za odvolaného trenéra Jozefa Webera. Aktuálně 15. tým prvoligové tabulky přebírá Karel Jarolím, který už v minulosti na lavičce středočeského klubu působil.

Tento článek je více než rok starý.

Mladá Boleslav (Aktualizováno: 16:51 8. 12. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karel Jarolím

Karel Jarolím | Zdroj: Reuters

Čtyřiašedesátiletý Jarolím, který naposledy před dvěma lety vedl českou fotbalovou reprezentaci, v Mladé Boleslavi trénoval v letech 2014 až 2016.

Středočeši prohráli tři ze čtyř posledních ligových zápasů a vyhráli jediný z poslední šesti duelů. Z deseti ligových zápasů mají na kontě osm bodů a jen dva je dělí od sestupového pásma.

Jarolím už v úterý vedl první trénink. V sobotu se jeho svěřenci představí na hřišti poslední Opavy, od které středočeský celek dělí tři body.

Jeho předchůdce Weber v Mladé Boleslavi působil od předloňského února. V první sezoně pod jeho vedením si klub zajistil místo v předkolech Evropské ligy, kde ale vypadl s rumunským celkem FCSB. V minulém ročníku nestačili Středočeši v baráži nadstavby na Liberec.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme