Pokuty a zkrácená dovolená. Tepličtí fotbalisté pykají za ligový debakl 0:8

Vedení teplického klubu potrestalo hráče, kteří v prvním zápase skupiny o Evropskou ligu prohráli s Mladou Boleslaví 0:8. Fotbalisté přijdou o polovinu platu a také o část dovolené.

Teplice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost boleslavských fotbalistů

Radost boleslavských fotbalistů | Zdroj: ČTK

„Hráčům, kteří se na tomto utkání podíleli, bude snížena základní měsíční odměna za květen o 50 procent. Odvetný zápas v Mladé Boleslavi budou hrát bez individuálních prémií, které jinak ve smlouvě mají,“ řekl Radiožurnálu člen představenstva FK Teplice Petr Hynek.

,Hráči se svým přístupem vysmáli všem od ředitele po uklízečku,‘ zuřil po rekordní prohře trenér Hejkal

Číst článek

Fotbalistům Teplic také po druhém zápase v Mladé Boleslavi neskončí sezona. „Po odvetě nenastoupí dovolenou, ale ještě celý týden budou trénovat,“ dodal Hynek.

Vedení severočeského klubu potrestalo tým za páteční výkon skupiny o Evropskou ligu proti Mladé Boleslavi, ve kterém na vlastním stadionu prohráli 0:8 a z odvety udělali formalitu.

O trestech se na Stínadlech začalo mluvit téměř okamžitě po utkání. Trenér Stanislav Hejkal už na tiskové konferenci prohlásil, že se hráči „vysmáli všem od ředitele po uklízečky.“

Jeho svěřenci debaklem vyrovnali nejvyšší porážku v samostatné lize, o osm gólů dosud zvítězily pouze Slavia Praha nad Uherským Hradištěm (9:1) a Jablonec nad Českými Budějovicemi (8:0).

Admir Ljevaković v pozápasových rozhovorech jako kapitán vzal porážku na sebe a řekl, že je připraven ukončit smlouvu, jejíž prodloužení před pár týdny podepsal. Vedení klubu aktuálně s hráči vede individuální pohovory o jejich budoucnosti ve žlutomodrých dresech.

dak, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme