Na lavičce fotbalových Teplic končí Daniel Šmejkal, novým trenérem se stal Stanislav Hejkal

Fotbalisty Teplic už nepovede trenér Daniel Šmejkal. Spolu s ním odvolalo vedení klubu i jeho asistenta Radima Nečase a sportovního ředitele Jakuba Dovalila. Důvodem jejich konce jsou letošní špatné výsledky týmu. Novým trenérem se stal Stanislav Hejkal a sportovní ředitelem pak Štěpán Vachoušek.

Tento článek je více než rok starý.

Teplice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání 2. kola první fotbalové ligy mezi FK Teplice a FK Dukla Praha. Z gólu se radují tepličtí hráči (zleva) Admir Ljevakovič a David Vaněček.

Fotbalisté Teplic | Foto: Vojtěch Hájek | Zdroj: ČTK

Daniel Šmejkal trénoval Teplice více než dva roky a pod jeho vedení odehrálo mužstvo celkem 69 ligových utkání, v nichž získali tepličtí fotbalisté 91 bodů.

Efekt Skuhravý? Dukla má první body, Liberec porazila 2:0. Slavia se po výhře vrátila do čela tabulky

Číst článek

Důvodem odvolání jsou letošní neuspokojivé výsledky, když Teplice získaly za devět kol celkem devět bodů a v tabulce jim momentálně patří dvanáctá příčka.

„Důvodem odvolání je klesající trend, jak výsledkový, tak především herní. Nejsme klubem, který odvolává trenéra na základě několika nepodařených výsledků, ale zde bohužel šlo o dlouhodobý trend,“ řekl k odvolání Šmejkala pro klubový web předseda představenstva Pavel Šedlbauer.

Novým koučem se stane Stanislav Hejkal, který se týmu ujme už v úterý na první tréninku. Hejkal dříve pracoval ve skautingu pražské Sparty a také trénoval teplickou juniorku, kterou dovedl k titulu v juniorské lize.

První zkouška pro nového trenéra přijde ve středu, kdy se Teplice utkají v rámci MOL Cupu s Vltavínem. V lize je pak čeká v neděli souboj s Jabloncem.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme