Fanoušci AC Milán mají druhé Vánoce. Do italského velkoklubu se vrací švédský útočník Ibrahimović

Švédský fotbalový útočník Zlatan Ibrahimović se vrací do Itálie, kde bude oblékat dres AC Milán. Osmatřicetiletý fotbalista podepsal s klubem smlouvu do konce sezony s následnou opcí. Klub o tom informoval na sociálních sítích.

Tento článek je více než rok starý.

Milán Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Zlatan Ibrahimović

Fotbalista Zlatan Ibrahimović | Zdroj: Reuters

„Vracím se do klubu, k němuž chovám maximální respekt, a do města, které miluji. Budu se svými spoluhráči bojovat, abychom s tohle sezonou ještě něco udělali, a udělám všechno pro to, aby se nám povedlo dosáhnout našich cílů,“ prohlásil Ibrahimović, který si má za půl roku přijít na 3,5 milionu eur (89 milionů korun).

#IZBACK 🔴⚫
🇮🇹👉🏻 bit.ly/IZBACK-ita
🗺👉🏻 bit.ly/IZBACK-en

19:22 – 27. 12. 2019

7994 31743

V AC Milán už působil v letech 2010 až 2012 a v roce 2011 mu pomohl k poslednímu mistrovskému titulu. V červeno-černém dresu odehrál 85 zápasů a nastřílel 56 gólů.

V roce 2012 se Ibrahimović stal posledním hráčem AC Milán, který se v Serii A stal králem střelců. Stejný kousek přitom zvládl už o tři roky dříve v dresu konkurenčního Interu.

Poslední dva roky strávil charismatický Švéd v americké MLS, kde hrál za Los Angeles Galaxy. V minulosti fotbalový světoběžník slavil úspěchy také s Barcelonou, Paris St. Germain a Ajaxem Amsterdam. V Evropě byl jeho posledním klubem anglický Manchester United.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme