'Je čas se posunout.' Zlatan Ibrahimović končí v Manchesteru

Útočník Zlatan Ibrahimović se dohodl v Manchesteru United na okamžitém ukončení smlouvy. Potvrdili to zástupci anglického klubu.

Manchester Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović | Foto: Andrew Yates Livepic | Zdroj: Reuters

„I dobré věci musí skončit a po dvou sezonách v Manchesteru je čas se posunout dál. Díky všem v klubu, kdo se mnou sdíleli tuhle část mého života,“ poděkoval Zlatan Ibrahimović na svém instagramovém profilu.

Ibrahimović koupil ve Stockholmu kostel, přestavuje ho na své sídlo

Číst článek

Šestatřicetiletý švédský fotbalista má podle médií namířeno do Los Angeles Galaxy v zámořské MLS. Podle některých informací už v americkém týmu podepsal dvouletou smlouvu.

Všichni v klubu by rádi Zlatanovi poděkovali za jeho přínos mužstvu a popřáli mu hodně štěstí do budoucna," uvedli zástupci United na klubovém webu.

Kanonýr švédské reprezentace, jenž v národním týmu dal ve 116 zápasech rekordních 62 gólů, přišel do Manchesteru před sezonou 2016/17 z Paris St. Germain.

Vloni v dubnu si ale ve čtvrtfinále Ligy mistrů vážně zranil koleno a od té doby si v dresu United připsal jen dva starty v základní sestavě a pět střídání. Jedinou branku dal vloni v prosinci v Ligovém poháru, v Premier League ho trenér José Mourinho v letošním roce už nenasazuje.

ČTK, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme