Souček kvůli zdravotním potížím nedohrál zápas proti Liverpoolu, West Ham nakonec prohrál 2:3

Fotbalisté Liverpoolu v dnešní dohrávce 27. kola anglické ligy doma po obratu zvítězili 3:2 nad West Hamem a v soutěži stále neprohráli. Za hosty zápas nedohrál český reprezentant Tomáš Souček, který ve 47. minutě musel kvůli zranění střídat.

Tento článek je více než rok starý.

Liverpool Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček (uprostřed) v hlavičkovém souboji v zápase proti Liverpoolu

Tomáš Souček (uprostřed) v hlavičkovém souboji v zápase proti Liverpoolu | Foto: JASON CAIRNDUFF | Zdroj: Reuters

Liverpool poslal do vedení Georginio Wijnaldum, ale West Hamu se podařilo skóre otočit. Ještě v prvním poločase srovnal Issa Diop a po přestávce poslal londýnský celek do vedení jen po pár minutách na hřišti Pablo Fornals, který ve 47. minutě vystřídal zraněného Součka.

Vydra se za Burnley trefil ve druhém zápase po sobě. Chelsea porazila Tottenham 2:1

Číst článek

Domácím poté k vyrovnání pomohla obrovská chyba brankáře Lukasze Fabiaňského, kterému střela Muhammada Salaha prošla mezi rukama i nohama. Výhru zajistil Liverpoolu devět minut před koncem Sadio Mané. Jedinou ztrátou výběru trenéra Jürgena Kloppa v této sezoně Premier League zůstává remíza 1:1 s Manchesterem United.

Liverpool díky vítězství vede tabulku o 22 bodů před Manchesterem City a ani v pátém utkání, v němž v domácí soutěži pustil soupeře do vedení, neprohrál (4 výhry, 1 remíza). West Ham promarnil šanci opustit sestupové pásmo a na příčky zajišťující záchranu ztrácí bod.

Anglická fotbalová liga - 27. kolo:
Liverpool – West Ham United 3:2 (9. Wijnaldum, 68. Salah, 81. Mané – 12. Diop, 54. Fornals).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme