West Ham zdolal Tottenham a je už v anglické lize čtvrtý. Souček dohrál i se zraněnou hlavou

Fotbalisté West Hamu pokračují v povedené sezoně. V 25. kole Premier League porazili v londýnském derby Tottenham 2:1 a drží čtvrté místo v tabulce, které zaručuje účast v Lize mistrů. K vítězství pomohli West Hamu i obránce Vladimír Coufal a záložník Tomáš Souček, který v zápase pokračoval i po nepříjemném zranění hlavy z první půle.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Domácí se dostali do vedení už v páté minutě, když Souček vybojoval míč v rohu hřiště, Bowen poslal centr do vápna a tam se prosadil Michail Antonio.

West Ham potvrdil v dohrávce roli favorita, u výhry nad posledním Sheffieldem byli i Souček s Coufalem

Číst článek

O chvíli později prožíval Souček horší chvíle. Ve vlastním pokutovém území se srazil s jedním z protihráčů a skončil se zkrvaveným obličejem na zemi. Po ošetření se ale do hry vrátil, a tak byl i u druhého zásahu West Hamu, o který se postaral Jesse Lingard ve 47. minutě.

Tottenham pak vrátil po rohovém kopu do hry gólem po rohovém kopu Lucas. Víc už ale hosté nezvládli, a tak prohráli popáté z posledních šesti zápasů. Naopak „Kladiváři“ pokračují v povedených výkonech a jsou už čtvrtí.

U sedmé ligové výhry West Hamu v novém roce byl i Vladimír Coufal, který opět odehrál celý zápas a podobně jako Souček musel být ošetřován.

𝗜𝗿𝗼𝗻 𝗠𝗲𝗻 ✊🇨🇿

15:57 – 21. 02. 2021

303 8134

Anglická fotbalová liga - 25. kolo:
West Ham United - Tottenham 2:1 (5. Antonio, 47. Lingard - 64. Lucas).

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme