Messi je zpátky. Útočník Barcelony se po 9 měsících vrací do argentinské reprezentace

Kapitán Lionel Messi se po téměř devíti měsících vrátí do argentinské reprezentace. Hvězdný fotbalista Barcelony je v nominaci na dva březnové přípravné zápasy a dres národního týmu oblékne poprvé od mistrovství světa v Rusku.

Tento článek je více než rok starý.

Buenos Aires Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lionel Messi se konečně trefil

Lionel Messi se konečně trefil | Foto: Sergio Perez | Zdroj: agentura Reuters

Jednatřicetiletý pětinásobný nejlepší fotbalista světa vypadl na MS s Argentinou 30. června s pozdějšími šampiony Francouzi v osmifinále po prohře 3:4 a nadále čeká s reprezentací na vysněnou velkou trofej. Nyní se do sestavy vrátí na zápasy s Venezuelou 23. března a s Marokem o tři dny později, což potvrdil dočasný trenér Lionel Scaloni.

Po zklamání z mistrovství světa se Messi omluvil z dalších reprezentačních akcí a vzal si volno minimálně do konce loňského roku. Bílo-modrý dres znovu oblékne tři měsíce před Copou América.

V reprezentaci Messi zatím odehrál 128 zápasů a dal 65 gólů. Poprvé od šampionátu v Rusku je v dnešní nominaci také záložník Ángel Di María z Paris St. Germain.

#SelecciónMayor Ésta es la lista de futbolistas convocados por el entrenador Lionel Scaloni para los próximos amistosos de la @🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐.

16:40 – 07. 03. 2019

3063 12514

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme