Fotbalisté Bohemians musí do karantény, zápas s Jabloncem je odložen na neurčito

Fotbalisté Bohemians Praha musí kvůli pozitivním testům na covid-19 do karantény a nedělní duel 9. kola nejvyšší domácí soutěže na půdě Jablonce se odkládá na neurčito. Pražský klub o tom informoval na svém oficiálním twitterovém účtu.

Praha (Aktualizováno: 12:23 28. 11. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Klokani“ naposledy hráli ve středu v odloženém utkání 5. kola v Českých Budějovicích (1:2). Kvůli nemoci postrádali osm hráčů a navíc i hlavního trenéra Luďka Klusáčka. Nyní se počet nakažených ještě zvýšil.

„Páteční testování na covid odhalilo v týmu Bohemians dalších několik nakažených hráčů a členů realizačního týmu. V součtu s předchozími případy, které jsou stále v karanténě, se jedná o vysoké číslo,“ uvedl klub v prohlášení na svém webu.

„V průběhu příštího týdne dojde k dalšímu testování a na základě výsledků bude rozhodováno dále. Páteční utkání s Pardubicemi v Ďolíčku zatím zůstává v platnosti,“ dodali Bohemians.

V karanténě i Ostrava

Víkendový program 9. ligového kola už ochudilo odložení duelu Ostravy s Libercem. Baník kvůli výskytu koronaviru nenastoupil ani v předchozím kole proti Slovácku, neboť krajská hygienická stanice poslala slezský tým kvůli šíření nemoci v mužstvu na deset dnů do karantény. Náhradní termíny zápasů zatím LFA nestanovila.

Kvůli výskytu koronaviru v týmech bylo v tomto ročníku dosud odloženo pět utkání nejvyšší soutěže. V původním termínu se neuskutečnil ani duel Slovácka s Příbramí.

Zápas v Uherském Hradišti se odehrál během listopadové reprezentační pauzy. Ve středu se dohrálo utkání České Budějovice - Bohemians, které bylo předtím dvakrát odloženo.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme