Schick dvěma trefami mírnil vysokou porážku Leverkusenu na hřišti Frankfurtu

Fotbalový útočník Patrik Schick přidal v Bundeslize další dva góly, jeho Bayer Leverkusen ale nakonec padl na půdě Frankfurtu vysoko 2:5.

Tento článek je více než rok starý.

Frankfurt Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick v dresu Leverkusenu.

Patrik Schick v dresu Leverkusenu. | Foto: KAI PFAFFENBACH | Zdroj: Reuters

Schick se v minulém kole blýskl čtyřmi brankami, které nasázel do sítě Fürthu během jediného poločasu. A v podobném duchu vstoupil český kanonýr i do zápasu na hřišti Frankfurtu.

Schick nasázel v Bundeslize čtyři góly za poločas a stíhá v tabulce střelců Lewandowského

Číst článek

Už v 5. minutě se Schick dostal k míči v pokutovém území a pohotovou střelou mezi nohama jednoho z bránících hráčů poslal Leverkusen do vedení. Druhý gól přidal Schick ve 22. minutě, když v pohodě proměnil pokutový kop střelou pod břevno. 

Jenže hosté pak slibně rozjetý zápas ztratili. Frankfurt totiž nejdřív bleskově snížil zásluhou Tuty a ještě do přestávky vyrovnal na 2:2 Lindström. Po pauze potom otočil skóre N'Dicka a po něm se ještě prosadili Jakič a Sow. 

Leverkusen tak v lize po třech vítězstvích v řadě padl, v tabulce je třetí se čtyřbodovou ztrátou na druhý Dortmund. Vedoucí Bayern má ještě o šest bodů víc. Schick je se 14 brankami druhý v tabulce střelců. Na prvního Lewandowského z Bayernu ztrácí dva zásahy.

Německá fotbalová liga - 15. kolo:
Fürth - Union Berlín 1:0 (56. Nielsen), Eintracht Frankfurt - Leverkusen 5:2 (23. Tuta, 30. Lindström, 50. N'Dicka, 66. Jakič, 76. Sow - 5. a 22. z pen. Schick).

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme