VIDEO: Z Ronaldova výskoku se v Itálii tají dech. Hlavičkou zařídil vítězství, pak zbořil sociální sítě

Fotbalista Cristiano Ronaldo nadchl všechny fanoušky svým gólovým kouskem v předehrávce italské ligy v Janově. Jeho trefa hlavičkou zajistila Juventusu nejen výhru 2:1, ale i obdiv soupeře. O další pozdvižení se pak postaral sám Portugalec, který vše zdokumentoval na svém instagramovém účtu.

Tento článek je více než rok starý.

Janov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo | Zdroj: Profimedia

Čtyřiatřicetiletý Ronaldo si těsně před koncem prvního poločasu naběhl na centr od Alexe Sandra a pak předvedl nevídané umění. Vyskočil vysoko nad obránce Janova, přesně trefil míč a překonal bezmocného brankáře Sampdorie Emila Audera.

Na Ronaldův gól se podívejte zhruba v čase 1:52

Jeho gól ocenil i trenér Sampdorie Claudio Ranieri. „Visel ve vzduchu snad hodinu a půl. Předvedl něco, co se jinak vidí jen v NBA,“ řekl. „Prohráli jsme, ale porazila nás dvě mistrovská díla,“ dodal s odkazem i na gólovou střelu Paula Dybaly, který otevřel skóre zápasu v 19. minutě parádní trefou z voleje.

Italská média označila Ronaldovu hlavičku za výstavní. „Tenhle gól musí být vzorem ve všech fotbalových akademiích,“ napsal například deník Tuttosport.

„Mimozemšťan Ronaldo. On neustále hledá nové území, které by si podmanil,“ stálo pro změnu v titulku Gazzetta dello Sport.

Ronaldo si po zápase na instagram umístil sekvenci fotografií zachycující jeho gól a připsal jednoduše „CR7 Air Jordan“ a přirovnal se tak k legendě NBA Michaelu Jordanovi.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme