VIDEO: Ronaldovy zásahy, které vstoupily do dějin. Podívejte se na všech jeho 700 gólů

Fotbalový útočník Cristiano Ronaldo si v pondělním kvalifikačním zápase mistrovství Evropy připsal proti Ukrajině svůj jubilejní 700. gól. Pro hvězdného Portugalce se jednalo o 95. zásah v reprezentačním dresu a další góly nasbíral na klubové úrovni během angažmá ve Sportingu Lisabon, Manchesteru United, Realu Madrid a Juventusu. Podívejte se na video, které zachycuje všechny jeho gólové trefy.

Turín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Proti Ukrajině šlo pro Ronalda o 95. branku v reprezentaci. Dalších 450 přidal v Realu Madrid, za Manchester United zaznamenal 118 zásahů, pět branek vstřelil za Sporting Lisabon a v Juventusu přidal 32 branek.

„Není snadné na takové číslo dosáhnout. Musím poděkovat všem, co mi v kariéře pomohli. Jen je škoda, že gól přišel, když jsme prohráli,“ řekl čtyřiatřicetiletý portugalský kanonýr po pondělní prohře 1:2 s Ukrajinou.

Čech, který trénoval s Ronaldem. ‚Je strašně fajn,‘ popisuje Macek

Číst článek

Hranici 700 branek pokořil jako šestý fotbalista v historii. Před ním to dokázali legendární Pelé, další Brazilec Romário, Josef Bican, Němec Gerd Müller a Maďar Ferenc Puskás.

Ronaldo však zdůraznil, že víc než rekordy je pro něj týmový úspěch. „Rekordy překonávám tak nějak přirozeně. Rozhodně po nich nejdu, spíš ony pronásledují mě,“ řekl Ronaldo. „Vždycky se dívám do budoucnosti a už teď přemýšlím o gólu číslo 701,“ citovala hvězdu Juventusu agentura AP..

Most official goals in football history:

1⃣ Pelé: 757
2⃣ Josef Bican: 756
3⃣ Romario: 749
4⃣ Gerd Müller: 721
5⃣ Ferenc Puskás: 704
6⃣ Cristiano Ronaldo: 700

13:45 – 15. 10. 2019

991 5302

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme