Bývalý srbský fotbalista pod palbou. Na Kovačeviče stříleli před domem, skončil v nemocnici

Někdejší útočník Juventusu, San Sebastianu či Lazia Řím se v Aténách před svým domem stal terčem útoku neznámého střelce. Darko Kovačevič nakonec skončil s lehčími zraněními v nemocnici.

Atény Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Darko Kovačevič v dresu Olympiakosu Pireus

Darko Kovačevič v dresu Olympiakosu Pireus | Zdroj: Reuters

Podle zahraničních zdrojů byl Kovačevič po incidentu převezen do nemocnice, protože si poranil zápěstí a koleno, když se na zemi snažil krýt před kulkami.

Pachatelé měli přijet v malém osobním automobilu, který policie později objevila shořelý v jižní části Atén.

Ex-Sheffield Wednesday and Juventus star Darko Kovacevic cheats death after being shot at by two assassins in Smart Car thesun.co.uk/sport/football…

11:51 – 08. 01. 2020

3 7

„Viděl jsem nějakého muže, jak vystoupil z auta se zbraní v ruce a blížil se k mně. Instinktivně jsem skočil na zem, když začal střílet. Pak utekl, nasedl do auta a zmizel,“ vypověděl účastník fotbalového mistrovství světa v roce 1998, co se na místě činu odehrálo.

Kovačevič odehrál 59 zápasů za srbskou reprezentaci, kariéru ukončil v roce 2009 v Olympiakosu Pireus. Do loňského července byl sportovním ředitelem Srbského fotbalového svazu.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme