VIDEO: V Německu padl kuriózní gól, brankář se místo sledování hry šel napít

Nizozemský brankář Duisburgu Mark Flekken se během pěti minut stal z hrdiny terčem posměchu. Při vyrovnávacím gólu Ingolstadtu ve druhé Bundeslize se vůbec nevěnoval hře. Zatímco soupeř vyrovnával, šel se do branky občerstvit.

Tento článek je více než rok starý.

Duisburg Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

19. minuta zápasu. Dlouhý nákop Ingolstadtu kontroluje stoper domácího Duisburgu. Hlavičkou posílá míč směrem k brankáři, který ho má chytit a uklidnit situaci. Jenže gólman nikde.

Útočník Ingolstadtu Kutschke využívá situaci, dobíhá míč a doťukává ho do prázdné branky.

Trenéru Manchesteru City Pepu Guardiolovi hrozí za podporu katalánských politiků trest

Číst článek

Oči všech vyčítavě hledají domácího brankáře. Ten stojí ve své brance daleko za čarou v postoji, který připomíná počítačovou hru. Marku Flekkenovi rázem došlo, co se právě stalo. O pár minut později se mu smějí fotbaloví fanoušci na sociálních sítích po celém světě.

Co se stalo? Flekken začal zápas skvěle. V 11. minutě dokonce vytlačil Kutschkeho penaltu na břevno a tribuny ho oslavovaly. O dvě minuty později šel jeho tým do vedení. Když 18. minutě Duisburg dostal míč do branky podruhé, otočil se zády a šel se napít, jenže tentokrát gól neplatil a hosté rozehráli rychlou akci, na jejímž konci Flekkena ztrapnili.

Chyba 24letého Nizozemce nakonec Duisburg body nestála, modrobílí vyhráli 2:1, ve druhé Bundeslize jsou čtvrtí a bojují o postup. „Příště už si pití do brány dávat nebudu,“ dušoval se po zápase pro klubový web Flekken. „Teď se tomu můžu smát, byla to opravdu kuriózní situace.“

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme