Trenér Skuhravý se přesouvá z Opavy do Prahy, přebírá poslední Duklu

U fotbalistů Dukly skončil trenér Pavel Drsek. Na lavičce posledního týmu ligové tabulky ho nahradí Roman Skuhravý, který ve středu odešel z osobních důvodů od týmu Opavy.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roman Skuhravý se stal novým trenérem Dukly

Roman Skuhravý se stal novým trenérem Dukly | Foto: Václav Šálek | Zdroj: ČTK

Ačkoli měl Roman Skuhravý stále v Opavě platnou smlouvu, oba kluby se dohodly a kouč povede už dnešní trénink na Julisce.

Skuhravý z rodinných důvodů končí v Opavě. Od čtvrtka ho nahradí Kopecký

Číst článek

Třiačtyřicetiletý Skuhravý ukončil své angažmá v Opavě, kde byl od roku 2016, protože chce být blíže rodině, která žije v Jablonci. Do Prahy odtud může lépe dojíždět.

„Zkušený trenér by měl konsolidovat tým a pomoci Dukle ze sestupových vod, kde se po neúspěšném začátku sezony nachází,“ uvedla Dukla na svém webu.

Dukla chtěla přivést nového trenéra už v létě. Nakonec dostal důvěru do té doby asistent Drsek, pro kterého to byla první ligová zkušenost s rolí hlavního kouče. Pražanům se však vstup do sezony vůbec nepovedl a po sedmi kolech jsou bez bodu poslední.

Vedení klubu posílilo kádr o stopery Nikolu Raspopoviče a bývalého slovenského reprezentanta Jána Ďuricu, nyní vyměnilo i trenéra.

Skuhravý do Dukly se vrací, v sezoně 2014/15 vedl starší dorost dejvického klubu. Poté trénoval Varnsdorf a od roku 2016 působil v Opavě, s níž se v první sezoně probojoval do finále MOL Cupu a v minulém ročníku s týmem slavil postup do nejvyšší soutěže.

Pavel Drsek končí v roli hlavního trenéra. Na jeho místo přichází Roman Skuhravý. fkdukla.cz/clanek.asp?id=…

09:02 – 07. 09. 2018

11 28

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme