Prodej fotbalové Dukly Praha se nekoná, její majitel Paukner se nedohodl se dvěma zájemci

Miliardář Petr Paukner zůstává majoritním vlastníkem fotbalové Dukly Praha. Šéf skupiny Carbounion na klubovém webu oznámil, že ukončil jednání s potenciálními zájemci.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Majitel Petr Paukner jedná se dvěma zájemci i vstup do fotbalové Dukly

Stadion Dukly Praha. | Foto: Pavel Jiřík ml. | Zdroj: www.bohemians.cz

Obchodník s uhlím a elektřinou Paukner koupil Duklu před pěti lety a od té doby se prvoligový klub už několikrát pokusil prodat. V dubnu řekl, že jedná se dvěma vážnými zájemci.

„Jednání s potenciálními zájemci o majetkový vstup do akciové společnosti byla ukončena, neboť představy o podmínkách vstupu jednajících stran se rozcházely. Klub pokračuje ve své činnosti v normálním režimu,“ uvedl dnes Paukner.

Dukla v minulé sezoně dlouho bojovala o záchranu v nejvyšší soutěži, nakonec skončila na 11. místě. Dejvický tým poté odvolal trenéra Jaroslava Hynka, jehož pozici zaujal bývalý asistent Pavel Drsek.

„Všichni v klubu pracují tak, aby byly vytvořeny optimální předpoklady pro další působení Dukly Praha v nejvyšší soutěži. Není tudíž nejmenší důvod k panice, ani neodůvodněným spekulacím, které se čas od času objevovaly či objevují,“ konstatoval Paukner.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme