Svému mužstvu věřím, říká před odvetou v Záhřebu plzeňský trenér Vrba. Fandit bude i Slavii

Jak postoupit do osmifinále Evropské ligy přes tým z bývalé Jugoslávie, to už fotbalisté Plzně vědí. Loni uspěli proti srbskému Partizanu Bělehrad. Teď potřebují zvládnout odvetu na hřišti chorvatského Dinama Záhřeb, kam si přivezli domácí výhru 2:1.

Tento článek je více než rok starý.

Záhřeb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Plzně Pavel Vrba na střídačce

Trenér Plzně Pavel Vrba na střídačce | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

„Myslím, že Dinamo Záhřeb je na stejné úrovni jako třeba Slavia Praha nebo top kluby v Česku. Uvidíme, jestli to zvládneme. Já svému mužstvu věřím,“ říká před odvetou plzeňský kouč Pavel Vrba.

Přehrát

00:00 / 00:00

Svému mužstvu věřím, říká před odvetou v Záhřebu plzeňský trenér Vrba. Fandit bude i Slavii

Fotbalisté Plzně s trenérem Pavlem Vrbou budou stát nejen proti soupeři z Dinama Záhřeb, ale také proti zaplněným tribunám. A bojovat Viktoria nebude jen za vlastní úspěch. Jak Pavel Vrba nezapomene často zmínit, jde i o český koeficient.

„Vzhledem k tomu, že je to český fotbal a prospěch pro všechny kluby, tak by mělo být cílem všech mužstev, aby nás podporovali,“ přál by si plzeňský kouč, aby se na chvíli zapomnělo na vzájemnou rivalitu. A na konkrétním příkladu to sám dokazuje.

ONLINE: Dinamo Záhřeb - Viktoria Plzeň

Celé utkání můžete sledovat online na IROZHLAS.cz

„Já samozřejmě přeju Slavii, ať uspěje. Byl bych samozřejmě rád, kdybychom to byli i my a uhráli co nejvíc bodů, abychom se třeba za dva roky radovali, že mančaftů v Evropské lize bude hrát víc a možná někdo i postoupí přímo,“ říká Vrba.

Pavel Vrba se teď pokouší s Plzní postoupit do osmifinále Evropské ligy. Z domova si přivezl západočeský tým do Záhřebu výhru 2:1 a odveta začne na stadionu Dinama ve čtvrtek v 18.55. Celý zápas uslyšíte živě na Radiožurnálu, na iROZHLAS.cz zase budeme vývoj utkání sledovat online.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme