Pro všechny lidi v klubu i ve městě je to odměna, raduje se po remíze s Kyjevem jablonecký Trávník

V Jablonci se poprvé v historii hrála základní skupina Evropské ligy. A fotbalisté i jejich fanoušci si to užili. Po špatném úvodu Severočeši zabojovali a s Dynamem Kyjev remizovali 2:2.

Jablonec nad Nisou Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jablonečtí se radují z remízy s Dynamem Kyjev.

Jablonečtí se radují z remízy s Dynamem Kyjev. | Foto: Vít Černý | Zdroj: ČTK

Jabloneckou Střelnicí nakonec zněl potlesk, domácí fanoušci odměnili jablonecké hráče, kteří se dokázali vzpamatovat z manka 0:2 a vybojovali remízu.

Jablonec má první bod v Evropské lize, s Dynamem Kyjev vydřel remízu 2:2

Číst článek

„Jsem rád za to, co se stalo. Je to pro Jablonec i jeho okolí historický okamžik,“ radoval se po zápase jeden z fanoušků.

Kromě fanoušků opouštěli stadion spokojeně i domácí fotbalisté. Jedním z nich byl záložník Michal Trávník, který na první gól přihrál a druhý sám vstřelil.

„Myslím, že pro všechny lidi v klubu i ve městě je to odměna a je hezké, že to tu takhle je,“ řekl Trávník.

Po nepovedeném úvodu, kdy během první čtvrthodiny hostující Dynamo dvakrát udeřilo, to ale na úspěšnou domácí jabloneckou premiéru v Evropské lize nevypadalo.

Miroslav Stoch: Je to kruté, prohrálo lepší mužstvo

Číst článek

„Nechtěli jsme brzy inkasovat a inkasovali jsme dvakrát. Těch prvních 15 minut jako bychom si užívali, že se tu hraje Evropská liga, a zapomněli jsme hrát,“ řekl Trávník.

„Pořád si na to zvykáme, na evropské scéně je to rychlejší a chyby jsou hned trestány. To nás sráží. Ale velké plus je, že jsme se sami dokázali zvednout a zaslouženě jsme vyrovnali,“ dodal čtyřiadvacetiletý záložník.

Svůj první bod v základní skupině Evropské ligy už Severočeši mají, na první vítězství si budou muset počkat minimálně do dalšího domácího utkání proti kazašské Astaně.

Dobré ráno, fanoušci! 💚 #vprvnilinii #UEL

07:15 – 05. 10. 2018

2 13

Jan Suchan, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme