Sparta začíná boj o Evropskou ligu v Srbsku, kde loni selhala. ‚Takhle nepřemýšlíme,‘ říká Vukadinović

Fotbalisté Sparty po roce znovu vstoupí do kvalifikace Evropské ligy v Srbsku. A byli by rádi, kdyby to letos proti Spartaku Subotica dopadlo lépe než loni proti Crvene Zvezdě Bělehrad.

Bělehrad Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vukadin Vukadinović

Vukadin Vukadinović | Foto: AC Sparta Praha | Zdroj: www.sparta.cz

Tentokrát si sparťané tady v Bělehradě jen vzali kufry a nasedli do autobusu. Potrénovali a nastoupí o 80 kilometrů dál v Novém Sadu, ale vzpomínky můžou ožívat.

Přehrát

00:00 / 00:00

Sparta začíná boj o Evropskou ligu v Srbsku, kde loni selhala. ‚Takhle nepřemýšlíme,‘ říká Vukadinović

„Takhle nepřemýšlíme. Je nová sezona, spousta kluků se tu změnila, je tady jiný trenér, takže na to chceme vlétnout a vyhrát,“ říká Vukadin Vukadinović.

Ano, to má sparťanský záložník Vukadin Vukadinović pravdu. Od dvou loňských porážek s Crvenou Zvezdou Bělehrad a brzkého vyřazení se toho změnilo opravdu dost. Pryč už je italský kouč Andrea Stramaccioni i většina fotbalistů, kteří tehdy za Pražany nastoupili. A také síla obou srbských soupeřů je rozdílná, což si uvědomuje i jeden z trenérů Spartaku Subotica Savo Pavičević.

„Crvena Zvezda je veliký a velmi kvalitní klub, naše možnosti jsou trochu jiné, ale svým hráčům věřím a i my chceme postoupit,“ nevzdává se Pavičević.

Pražany taky tentokrát nečeká ani zdaleka tak bouřlivá atmosféra, přes 30 tisíc fanoušků jako v Bělehradě přijít ani nemůže, protože takovou kapacitu vypůjčený stadion v Novém Sadu ani nemá. Utkání začíná ve čtvrtek ve 20.45.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme