Souboj gigantů. Bayern s Realem se utkají v semifinále Ligy mistrů, Schicka a spol čeká Liverpool

V semifinále Ligy mistrů se utkají Bayern Mnichov s Realem Madrid a Liverpool s AS Řím. V boji o finále Evropské ligy se Arsenal s Petrem Čechem v brance utká s Atléticem Madrid. Druhou dvojici tvoří Marseille se Salzburgem.

Nyon/Švýcarsko (Aktualizováno: 13:17 13. 4. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo | Foto: Tony Gentile | Zdroj: Reuters

Obhájce titulu z Realu Madrid čeká další soupeř z absolutní špičky světového fotbalu. Po čtvrtfinálovém dramatu s Juventusem čeká tým okolo Cristiana Ronalda Bayern Mnichov, už jistý obhájce vítězství v Bundeslize.

'Nemůžete mít srdce, ale odpadkový koš.' Buffon zuřil po nařízené penaltě v zápase proti Realu

Číst článek

Německý velkoklub zároveň oznámil změnu trenéra. Poslední zápasy v Lize mistrů ještě odkoučuje Jupp Heynckes, od nové sezony tým přebere Nico Kovač.

Posledním českým zástupcem v Champions League je Patrik Schick, který byl už senzačního zvratu proti Barceloně, v cestě do finále stojí týmu z věčného města Liverpool.

První zápasy semifinále Evropské ligy se budou hrát 26. dubna na Emirates Stadium v Londýně a v Marseille, odvety jsou na programu o týden později v Madridu a Salzburgu.

Arsenal si zahraje semifinále poprvé od roku 2000, kdy se ještě soutěž jmenovala Pohár UEFA. Triumf v soutěži je pro londýnský celek navíc velmi pravděpodobně jedinou možností, jak si zajistit účast v příštím ročníku Ligy mistrů, protože v Premier League ztrácí na čtvrtou příčku deset bodů.

Finále Evropské ligy je naplánováno na 16. květa do francouzského Lyonu.

Los semifinále fotbalové Ligy mistrů (první zápasy 24. a 25. dubna, odvety 1. a 2. května):
Bayern Mnichov - Real Madrid, Liverpool - AS Řím.

Los semifinále fotbalové Evropské ligy (první zápasy 26. dubna, odvety 3. května):
Arsenal - Atlético Madrid, Olympique Marseille - Salzburg.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme