Mladá Boleslav je bez trenéra. Nového kouče namísto Webera oznámí prvoligový klub v úterý

Trenér Jozef Weber skončil u fotbalistů Mladé Boleslavi. O odvolání devětačtyřicetiletého kouče středočeský celek informoval v pondělí na klubovém webu. Jméno nového trenéra by mělo vedení patnáctého týmu prvoligové tabulky oznámit v úterý.

Mladá Boleslav Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Mladé Boleslavi Jozef Weber

Bývalý trenér Mladé Boleslavi Josef Weber | Zdroj: Profimedia

Weber i celý jeho realizační tým byli odvoláni den po domácí porážce 0:2 s Teplicemi. Pro Středočechy šlo o třetí prohru z posledních čtyř zápasů. Vinou neúspěšné série se propadli na patnáctou příčku těsně nad sestupové pásmo, od kterého je dělí dva body.

„Vedení FK Mladá Boleslav děkuje trenérovi Jozefu Weberovi a realizačnímu týmu za odvedenou práci v uplynulých necelých třech letech a přeje všem mnoho úspěchů v jejich dalším profesním životě,“ uvedl dnes klub na svých internetových stránkách.

„Jméno nového trenéra představitelé klubu zveřejní v průběhu následujícího úterý 8. prosince 2020,“ dodala v prohlášení Mladá Boleslav. Nástupce bývalého kouče Bohemians 1905 nebo Karviné by tak měl tým vést už v sobotním utkání s poslední Opavou, od které středočeský celek dělí tři body.

Weber v Mladé Boleslavi působil od předloňského února a v první sezoně pod jeho vedením si klub zajistil místo v předkolech Evropské ligy, kde však vypadl s rumunským celkem FCSB. Účast v nadstavbě o poháry zopakovali Středočeši i v minulé sezoně, ve finále však nestačili na Liberec.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme