Odehrál zatím nejlepší utkání, co sem přišel, chválí Vrba záložníka Čermáka po výhře nad Olomoucí

Nějaký čas to bylo drama, ale nakonec fotbalisté Plzně otočili ligový zápas s Olomoucí, kterou nakonec porazili 3:1. Viktoria tak zažila úspěšný vstup do nové sezony, a vděčí za to hlavně záložníkovi Aleši Čermákovi.

Plzeň Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Aleš Čermák (vlevo) stíhá olomouckého Šimona Faltu.

Aleš Čermák (vlevo) stíhá olomouckého Šimona Faltu. | Foto: Miroslav Chaloupka | Zdroj: ČTK

Díky krátké letní pauze a hlavně solidnímu týmovému výkonu to netrvalo příliš dlouho a Štruncovými sady znovu zněla tolik oblíbená vítězná píseň.

Přehrát

00:00 / 00:00

Odehrál zatím nejlepší utkání, co sem přišel, chválil Vrba záložníka Čermáka po výhře nad Olomoucí

A kdybychom měli detailněji zapátrat po důvodech úspěšného plzeňského vstupu do sezony, nesmíme zapomenout na Aleše Čermáka. Sám sice gól nedal, ale na všechny tři trefy Viktorie přihrál a dočkal se pochvaly od svého trenéra.

„Myslím si, že Aleš Čermák odehrál zatím nejlepší utkání, co sem přišel,“ chválil ho Vrba.

Fotbalisté Plzně zdolali oslabenou Olomouc. Potočný rozhodl v nastavení o výhře Liberce v Ostravě

Číst článek

Pavel Vrba prý ještě neviděl tak dobrý výkon od Aleše Čermáka, který dokonale předvedl, jak se v nabitém kádru bojuje o místo v sestavě, protože ho zdaleka nemá jisté. Teď minimálně naznačil, že by mohl být jednou z klíčových postav, přestože je v tomhle ohledu po 90 minutách hry velmi brzy na jakékoli hodnocení.

„Konkurence je veliká, ale na druhou stranu zdravá. Jsem rád za ty tři asistence, to jsem tady snad za ty dva roky dohromady neudělal. Byli jsme natěšení na první kolo a jsme rádi, že jsme ho zvládli vítězně,“ říká čtyřiadvacetiletý záložník po obratu a následném vítězství 3:1 nad Olomoucí.

David Nyč Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme