Baník měl podle komise rozhodčích na Letné dohrávat v devíti. Sudí chybovali i v Ďolíčku a v Karviné

Podle komise rozhodčích měli fotbalisté Baníku Ostrava v 6. kole první ligy dohrávat zápas se Spartou na Letné bez dvou vyloučených. Červeným kartám unikli Nemanja Kuzmanovič a Václav Procházka.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rozhodčí udělující žlutou kartu, ilustrační foto

Rozhodčí udělující žlutou kartu, ilustrační foto | Zdroj: Reuters

Sudí Ondřej Ginzel s videorozhodčím Janem Machálkem nejprve chybně posoudili zákrok ze 27. minuty, kdy Kuzmanovič, zády otočený k hlavnímu rozhodčímu, udeřil Georgese Mandjecka. Srbský útočník Baníku za to nedostal ani žlutou kartu. V 69. minutě měl Ginzel udělit Procházkovi druhou žlutou kartu po faulu na Michala Sáčka za zmaření slibně se rozvíjející akce Sparty, která zápas vyhrála 2:0.

‚Samozřejmě že nám chyběl.‘ Plzeň odehrála první zápas bez záložníka Hrošovského

Číst článek

Rozhodčí chyboval i v utkání Bohemians 1905 proti Olomouci. V 55. minutě Ondřej Lerch nesprávně nařídil penaltu pro hosty po souboji Šimona Falty s domácím obráncem Lukášem Hůlkou. Olomouc šla díky tomu do vedení 2:0, ale nakonec podlehla 2:3.

Rozhodčí Jana Adámková měla podle komise v utkání Karviné s Libercem (0:1) ve 42. minutě nařídit ve prospěch Slovanu přímý volný kop a navíc domácím vyloučit Milana Rundiče po zákroku na Jakuba Peška za zmaření zjevné brankové možnosti.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme