Ohrozí start ligy koronavirus ve Slavii? Podle Tvrdíka hrozí kolize termínů, asociace posunutí zatím odmítá

Fotbalová Slavia má kvůli koronaviru v týmu předběžně nařízenou karanténu do 24. srpna. Na twitteru o tom informoval šéf klubu Jaroslav Tvrdík. Pokud tato varianta na základě výsledků dalších testů opravdu nastala, zmeškali by obhájci titulu vstup do nové sezony první ligy. Tu by měl mistrovský tým zahájit v neděli 23. srpna na hřišti Českých Budějovic.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 20:01 11. 8. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obránce Slavie Praha Ladislav Takács

Fotbalisté Slavie Praha | Zdroj: Profimedia

„Karanténa Slavie s možností dílčího tréninkového procesu podle výsledků pátečních testů je předběžně nařízena do 24. 8. 2020,“ napsal Tvrdík na twitteru.

Slavia se předčasně vrací ze soustředění před ligou, v týmu má jednoho nakaženého koronavirem

Číst článek

Slavia kvůli pozitivnímu testu u jednoho z hráčů předčasně ukončila soustředění v Rakousku a vrací se do České republiky.

Podle Ligové fotbalové asociace začátek nového ročníku, který odstartuje už příští týden, zatím v ohrožení není, je však potřeba počkat na výsledky šetření Hygienické stanice hlavního města Prahy.

Dle serveru iDNES.cz by měl celý tým po návratu zůstat v hotelu v pokojích po jednom. Jak uvedla ředitelka Hygienické stanice hlavního města Prahy Zdeňka Jágrová, podle výsledků středečních testů se rozhodne o dalším postupu včetně případného umístění celého týmu do karantény.

„V tuto chvíli je ale předčasné předjímat další vývoj a je třeba počkat na výsledky šetření hygienické stanice a na případná přijatá opatření. Zahájení nového soutěžního ročníku však v tuto chvíli není nijak ohroženo,“ uvedla v prohlášení Ligová fotbalová asociace, která nejvyšší soutěž řídí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme