Přistoupili k tomu velmi dobře, chválil Kotal sparťany po sedmé výhře v řadě i uhlídání Malinského

Ani fotbalisté Liberce nezastavili sérii pražské Sparty, která v úvodním duelu nadstavbové skupiny o titul zvítězila na Letné 4:1 a vyhrála už sedmý soutěžní zápas v řadě. Liberecký Slovan bude mít už brzy šanci ligovou porážku Pražanům oplatit - ve finále domácího poháru.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Václav Kotal

Václav Kotal | Zdroj: Profimedia

Zápasy Sparty a Liberce provázejí často ostřejší souboje, kontroverzní momenty a dost velká porce nervozity, a zřejmě by bylo i divné, kdyby to bylo před finálovým zápasem poháru jiné.

Přehrát

00:00 / 00:00

Přistoupili k tomu velmi dobře, chválil Kotal sparťany po sedmé výhře v řadě i uhlídání Malinského

„Trochu jsme se tam poškorpili, ale to k tomu patří. Sparta s námi letos dvakrát prohrála a bylo jasné, že bude maximálně koncentrovaná, je teď ve výborné formě,“ pousmál se kouč Slovanu Pavel Hoftych, který už za jasného vývoje raději stáhl ze hřiště Tomáše Malinského potrestaného žlutou kartou.

Právě Malinský byl klíčovou postavou minulých duelů proti Spartě, dal už proti ní celkem šest gólů, ale také třeba vyprovokoval některé její fanoušky po sporné penaltě na podzim v Liberci.

Sparta přehrála Liberec 4:1 a upevnila si třetí pozici v tabulce skupiny o titul

Číst článek

Na Letné se tak na rychlého záložníka na hřišti, ale i v hledišti připravovali. A tentokrát Malinský proti Spartě další gól nepřidal.

„Jestliže máte jako soupeře takhle rychlého hráče, tak se vždycky snažíte hráčům poradit, jak proti nim hrát. Nebudu to samozřejmě prozrazovat. Bylo to pro nás vstup do finálové skupiny a myslím, že kluci k tomu přistoupili velmi dobře a podali zodpovědný výkon,“ těšil se sparťanský trenér Václav Kotal ze sedmé výhry v soutěžním zápase v řadě.

„Únava už tam je, ale každé vítězství ji sráží trochu dolů, takže nálada v kabině je teď velmi dobrá,“ říkal Kotal, který příště povede letenské mužstvo v úterý doma proti Baníku.

Jaroslav Plašil, tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme