Už šestý odložený zápas sezony. Fotbalisté Pardubic kvůli karanténě nenastoupí ani proti Liberci

Fotbalisté Pardubic zůstávají kvůli virovým onemocněním v karanténě a musí si odložit i druhý ligový duel jarní části sezony s Libercem. O rozhodnutí Krajské hygienické stanice Pardubického kraje informovala v tiskové zprávě Ligová fotbalová asociace.

Pardubice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zleva Michal Hlavatý z Pardubic a Tomáš Wiesner ze Sparty.

Zleva Michal Hlavatý z Pardubic a Tomáš Wiesner ze Sparty. | Foto: Roman Vondrouš | Zdroj: ČTK

Utkání se mělo na severu Čech odehrát v sobotu od 15:00, o náhradním termínu se teprve rozhodne. Pardubice si odložily už domácí zápas 20. kola proti Slovácku.

Východočeši před týdnem uvedli, že vyšší počet hráčů A-týmu zasáhl „vysoce infekční a velmi nakažlivý vir“ a hygienická stanice následně rozhodla o karanténních opatřeních. Nejednalo se ale o koronavirovou nákazu.

Na ligovou premiéru po zimní pauze čeká i Liberec, protože jeho duel 20. kola na hřišti Zlína byl odložen z důvodu koronaviru v týmu soupeře. Termín dohrávky byl stanoven na úterý 15. února od 16:30.

Dva odložené zápasy na startu ligového jara. Zlín bojuje s koronavirem, Pardubice skolila viróza

Číst článek

Severočeši si místo odloženého víkendového duelu narychlo domluvili přátelské utkání s druholigovým béčkem Sparty. Jak Slovan informoval na svém webu, hrát se bude ve čtvrtek od 11:00 na pražském Strahově.

Zápas Liberce s Pardubicemi je šestým odloženým v této ligové sezoně. Kvůli koronaviru na podzim nehrála dva duely v původním termínu Karviná.

Slavia v srpnu kvůli odvetě kvalifikace Ligy mistrů s Ferencvárosem Budapešť požádala o odložení zápasu s Olomoucí. Všechny tři zápasy se ale v průběhu podzimu odehrály.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme