Plzeňský kanonýr Krmenčík má přetržené vazy v koleni, Viktorii bude chybět zřejmě až do konce sezony

Plzeňský útočník Michael Krmenčík musí s přetrženým zkříženým vazem v levém koleni na operaci. Pětadvacetiletý český fotbalový reprezentant si kvůli vážnému zranění pravděpodobně v této sezoně už nezahraje. Viktoria o tom informovala na svých internetových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Krmenčík sestřelil Mladou Boleslav hattrickem

Michael Krmenčík sestřelil Mladou Boleslav hattrickem | Foto: Slavomír Kubeš | Zdroj: ČTK

Nejlepší střelec Plzně se zranil v nedělním ligovém utkání proti Slovácku, v němž střídal v 90. minutě. Vyšetření odhalilo vážné zranění kolena, se kterým musí Krmenčík na operaci.

Překvapení v Mol Cupu. Karviná vyřadila Jablonec, Baník zvítězil v Plzni

Číst článek

„Je velmi pravděpodobné, že tato sezona již pro Michaela bohužel skončila,“ uvedl mluvčí úřadujícího ligového mistra Václav Hanzlík.

„Takový je prostě fotbal, mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám. V nejbližších dnech mě čeká operace, následně se zaměřím na kvalitní rehabilitaci a budu tvrdě makat, abych se brzy vrátil v plné síle na hřiště,“ přidal Krmenčík, který už jen z tribuny sledoval středeční vyřazení Plzně v osmifinále poháru s Ostravou.

Pro Plzeň jde o velkou ztrátu, protože v minulém ročníku byl Krmenčík s 16 góly nejlepším střelcem nejvyšší soutěže a v této sezoně dal zatím sedm branek. Patří i do základní sestavy reprezentace, za kterou dal v 19 zápasech osm gólů. V útoku Viktorie, která bojuje rovněž v Lize mistrů, by ho mohli nahradit Jakub Řezníček, nebo Tomáš Chorý.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme