Sivok se vrací do Českých Budějovic, převezme uvolněnou pozici sportovního manažera

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Sivok bude znovu působit v Dynamu České Budějovice, kde bude zastávat roli sportovního manažera. Klub o tom informoval na svém webu. Sivok v čele sportovního úseku nahradí Martina Vozábala, kterého majitel Dynama Vladimír Koubek tento týden odvolal.

Tento článek je více než rok starý.

České Budějovice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Sivok

Tomáš Sivok | Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia | Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

„Hledali jsme náhradu a našli ji v osobě Tomáše Sivoka. Velmi se na tuto spolupráci těším, jeho charisma a vztah k mateřskému klubu, v němž nedávno skončil i aktivní kariéru hráče, jsou pro nás velkým příslibem,“ uvedl Koubek v tiskové zprávě.

U fotbalistů Českých Budějovic končí manažer Vozábal, odvolal ho majitel klubu Koubek

Číst článek

„Ve sportovním úseku nás čeká hodně práce, protože bohužel Martin Vozábal se svého poslání nezhostil a v posledních týdnech se mu v jeho práci příliš nedařilo,“ dodal předseda klubového představenstva.

Sedmatřicetiletý Sivok ukončil v českobudějovickém dresu kariéru loni v létě rok po svém návratu. Bývalý reprezentační kapitán prošel také Spartou, Udine, Besiktasem Istanbul, Bursasporem a Maccabi Petah Tikva.

Za národní tým odehrál 64 utkání a pětkrát skóroval. Loni v zimě usiloval o koupi Dynama, ale tehdejší majitelé jeho nabídku odmítli.

Také Vozábal byl s jihočeským klubem spojený dlouhá léta. V Českých Budějovicích strávil nejdelší část své hráčské kariéry, následně v klubu zastával roli sportovního ředitele a asistenta trenéra. V čele klubu stál od února 2015.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme