Sparťanské oslavy vrcholí. Titul budou čerství mistři slavit po posledním zápase na Letenské pláni

Fotbalisté Sparty se v sobotu oficiálně stanou novými českými mistry. Po závěrečném utkání s Plzní dostanou 37. ligový titul. Ten si zajistili už v úterý díky bezbrankové remíze na Slovácku.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Krejčí po zisku titulu.

Ladislav Krejčí po zisku titulu. | Zdroj: Profimedia

„Strašně to ze mě spadlo, teď už budu jen slavit,“ říkal spokojený kapitán Sparty Ladislav Krejčí pro klubovou televizi po remíze na Slovácku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Sparťanské oslavy vrcholí. Titul budou čerství mistři slavit po posledním zápase na Letenské pláni

Nejen Krejčí, ale i ostatní sparťanští fotbalisté si užívají mistrovské oslavy už skoro čtyři dny. Zahájili je přímo na hřišti Slovácka, pokračovali v nich v kabině, cestou do Prahy i tam, kde potřebovali doplnit zásoby.

A třeba ve čtvrtek se sparťané nalodili na Vltavu a při projížďce hlavním městem nezapomněli zazpívat ani klubovému majiteli.

Krátkou přestávkou oslav 37. titulu bude pro sparťanské fotbalisty závěrečný zápas této sezony nejvyšší soutěže proti Plzni. Rušno nebude odpoledne jen přímo na stadionu Sparty, ale taky v jeho okolí.

Mladá Boleslav mění trenéra. Středočeské fotbalisty nově povede bývalý útočník Kulič

Číst článek

„Pro fanoušky jsme připravili bohatý doprovodný program na Letenské pláni. K návštěvě můžou využít fanoušci, kteří se nedostanou na stadion, bude tam možné sledovat utkání na velkoplošné obrazovce a zároveň tam bude probíhat setkání hráčů a fanoušků poté, co hráči dostanou trofej. Takže se o tuto radost podělí s fanoušky nejen přímo na stadionu, ale také poté na Letenské pláni,“ říká tiskový mluvčí mistrovského klubu Ondřej Kasík.

Doprovodný program začne na Letenské pláni už v 15.00, duel Sparty s Plzní pak o hodinu později, stejně jako zbývající dvě utkání ve skupině o titul.

Hrát se bude na dálku dvou tramvajových zastávek už jen o čtvrté místo. Bohemains stačí získat k udržení pohárové příčky v Ďolíčku proti Olomouci bod, čtvrtí zůstanou i kdyby se Sigmou prohráli a Slovácko nezvítězilo na Slavii.

Pavel Tylšar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme