Teplice budou dva zápasy bez trenéra. Disciplinární komise potrestala Hejkala za urážky sudích

Tepličtí fotbalisté odehrají dva soutěžní zápasy bez trenéra Stanislava Hejkala, který dostal za urážky rozhodčích také pokutu 30 tisíc korun. Na čtvrtečním zasedání o tom rozhodla disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zdrcený teplický trenér Stanislav Hejkal

Trenér Teplic Stanislav Hejkal | Foto: Ondřej Hájek | Zdroj: ČTK

Hejkal si po konci nedělního duelu s Karvinou vysloužil jako první kouč v historii první ligy červenou kartu. Naštvala ho situace z nastavení, kdy sudí Jiří Houdek odpískal faul teplického obránce Tomáše Vondráška na Michala Petráně, po němž Karviná zahrávala standardní situaci.

Urážlivé a ponižující výroky na adresu rozhodčích. Hejkal dostal jako první trenér červenou kartu

Číst článek

„Nechci se dotknout rozhodčích, protože tohle je stát ve státě. Rozčílila mě situace z 92. minuty, trestný kop (Karviné). To byl prostě dárek. Byla to těžká situace, z té jsme mohli prohrát. Pak tam jsou drobné nuance, ke kterým se nechci vyjadřovat, protože víme všichni, jak těžce se peníze vydělávají a nechci je zbůhdarma nikomu dávat,“ řekl po utkání na tiskové konferenci Hejkal.

Disciplinární komise navíc zahájila proti Teplicím disciplinární řízení za porušení povinností pořádajícího klubu v utkání proti Karviné. Za stejný prohřešek v duelu se Slováckem musí Baník Ostrava zaplatit 25 tisíc korun.

Pokutu 40 tisíc obdržela Sparta za nesportovní chování fanoušků v ligovém souboji na hřišti Slovanu Liberec. O 10 tisíc více musí za stejný prohřešek v zápase domácího poháru proti Uničovu zaplatit Zlín.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme