Snažíme se věřit cíli, který je nastolený, říká po ztrátě v Olomouci sparťanský kapitán Krejčí

Po nečekané domácí prohře vedoucí Plzně s Hradcem Králové se v tabulce třetí fotbalisté Sparty mohli přiblížit k bojům o titul. Ani jim ale úvodní zápas jarní části prvoligové sezony nevyšel podle představ, v Olomouci remizovali v 17. kole s domácí Sigmou 1:1. Ztrátu na čelo tabulky tak v tuto chvíli mají šestibodovou.

Olomouc Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Krejčí během utkání v Olomouci.

Ladislav Krejčí během utkání v Olomouci. | Zdroj: Profimedia

Fotbalisté pražské Sparty nedokázali úvodní duel jarní části sezony vyhrát už čtvrtý rok po sobě. Podle kapitána Ladislava Krejčího je ale důležité po remíze 1:1 v Olomouci nepanikařit.

Přehrát

00:00 / 00:00

Snažíme se věřit cíli, který je nastolený, říká po ztrátě v Olomouci sparťanský kapitán Krejčí

„Snažíme se být kompaktní a věřit cíli, který je nastolený. Pokud budeme dál pracovat tak, jako jsme pracovali během soustředění, tak nebude problém,“ řekl Krejčí Radiožurnálu.

Olomouc navíc nebyla žádný jasný outsider, zimní pauzu strávila na čtvrtém místě tabulky, tedy těsně za Spartou.

„Olomouc se na nás připravila, ale věděli jsme, že je to dobrý tým, očekávali jsme to. Je třeba přiznat, že především v prvním poločase jsme se nedostali na úroveň, kterou očekáváme,“ upozornil trenér pražského týmu Brian Priske.

Plzeň v úvodním kole jara překvapivě padla s Hradcem Králové, zaváhala i Sparta v Olomouci

Číst článek

Kromě dvou bodů ztratila Sparta na Hané taky dva hráče. Obránce Asger Sorensen musel kvůli zranění střídat hned v úvodu, ze hřiště ale odešel po svých.

To Tomáš Čvančara zůstal v druhém poločase po jednom ze soubojů dlouho ležet na zemi a trávník opustil na nosítkách. Jeden ze soupeřů mu při pádu nešťastně zasáhl hlavu.

„Velmi pravděpodobně se jednalo o otřes mozku, byl v krátkodobém bezvědomí. V tuto chvíli je v nemocnici, aby vyšetření vyloučila vážnější poranění,“ uvedl po zápase mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

David Nekvinda Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme