Video: Obránce se omylem srazil s rozhodčím, sudí ho nakopl a navíc vyloučil

Bizarní závěr měl zápas 20. kola francouzské Ligue 1 mezi Nantes a vedoucím týmem tabulky Paris Saint-Germain. Rozhodčí Tony Chapron v závěru nakopl domácího obránce Diega Carlose po nezaviněné kolizi ve středu pole. Na cestu mu přidal červenou kartu.

Tento článek je více než rok starý.

Nantes/Francie Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Nantes doma s PSG prohrávali, v závěrečném tlaku vrhli všechny síly do útoku. Ve snaze o vyrovnání se dopředu vydal i obránce Diego Carlos, jenže hra se rychle otočila a stoper musel spěchat zpět.

Žádní Citizens, žádná Barca. Nejlepším klubem Evropy je Plzeň, píšou ve Španělsku

Číst článek

Na protiútok Pařížanů chtěl dohlížet i rozhodčí Tony Chapron a nedaleko za půlící čarou se cesty obou navrátilců zkřížily. Rozhodčí vběhl obránci do cesty, ten se ještě snažil zpomalit, ale kolizi neodvrátil.

Sudí spadl a ještě na zemi se rychle otočil a nakopl Diega Carlose pod holenní kost. Když se zvedl, udělil mu druhou žlutou a tím pádem červenou kartu. Vysvětlování bylo marné, Brazilec musel do kabin.

Na vítězství PSG se už v závěru nic nezměnilo, ale o Carlosově vyloučení ve Francii živě diskutují. Proti chování rozhodčího se ostře ohradil především šéf Nantes Waldemar Kita.

„Co chcete, abych řekl? Když budu moc mluvit, povolají mě před etickou komisi. Nemáme právo nic říct, ale vidět něco takového je skandální,“ rozčiloval se prezident Nantes pro L'Équipe okamžitě po zápase.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme