‚Ronaldo je zpátky, to je to nejdůležitější.‘ Portugalská hvězda se po vyléčení koronaviru vrátila dvěma góly

Tři týdny musel strávit fotbalista Cristiano Ronaldo v karanténě kvůli onemocnění koronavirem, na hřiště se však vrátil ve velkém stylu. V nedělním zápase italské ligy na hřišti Spezie nastoupil útočník Juventusu Turín v 56. minutě a už za tři minuty poslal svůj tým do vedení. V 76. minutě pak gólem z penalty uzavřel skóre na 4:1 pro „Starou dámu“.

Tento článek je více než rok starý.

La Spezia (Itálie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo. | Foto: Massimo Pinca | Zdroj: Reuters

Juventus v lize bodoval naplno po třech předchozích remízách a středeční porážce 0:2 v Lize mistrů s Barcelonou.

Jankto skóroval v janovském derby, Ibrahimovic rozhodl nůžkami. Ronaldo ozdobil návrat dvěma góly

Číst článek

„Byl jsem na dlouhou dobu odstavený, ačkoliv jsem neměl žádné příznaky a cítil se dobře. Vrátil jsem se k tomu, co mám rád – fotbalu. Ronaldo je zpátky, to je to nejdůležitější,“ řekl pětatřicetiletý portugalský útočník po zápase televizní stanici Sky Sport.

„Chtěli jsme vyhrát a Ronaldo nám k tomu pomohl. Čekali jsme, až nám pomůže, a jak jste viděli, okamžitě naši hru pozvedl,“ pochválil jej kouč Juventusu Andrea Pirlo.

Ronaldo chyběl Juventusu ve čtyřech duelech, z nichž „Stará dáma“ vyhrála jen zápas Ligy mistrů na hřišti Dynama Kyjev (2:0). Výhrou nad Spezií se obhájci titulu v italské lize posunuli na třetí místo v tabulce. Na vedoucí AC Milán ztrácejí čtyři body a na druhé Sassuolo dva.

„Serie A je velice nároční soutěž, v Miláně odvádějí dobrou práci, stejně tak Lazio Řím nebo Neapol, teď se daří i Sassuolu. Musíme tvrdě pracovat a zlepšovat se,“ uvedl Ronaldo.

A právě na hřišti Lazia, dalšího italského zástupce v Lize mistrů, čeká Juventus v neděli další ligový zápas. Ještě před tím, ve středu, odehraje duel Ligy mistrů na hřišti Ferencvárose Budapešť.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme