Zlatan je zpět. Hvězdný útočník nastoupil poprvé po zranění od začátku a dvěma góly zařídil Milánu body

Fotbalisté AC Milán v 18. kole italské ligy porazili 2:0 Cagliari a vedou tabulku o tři body před Interem Milán. O výhře hostujícího celku, který posledních patnáct minut dohrával bez vyloučeného záložníka Alexise Saelemaekerse, rozhodl dvěma góly Zlatan Ibrahimovic.

Cagliari (Itálie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Devětatřicetiletý švédský útočník otevřel skóre v sedmé minutě z penalty a druhý zásah přidal po přestávce v 52. minutě, kdy si naběhl na vysoký pas přes půl hřiště a zakončil na zadní tyč.

Ibrahimovic v dosavadním průběhu Serie A zaznamenal dvanáct branek a od nejlepšího střelce aktuálního ročníku italské ligy Cristiana Ronalda z Juventusu ho dělí tři góly.

AC Milán si v devátém utkání venku připsal osmé vítězství a jako jediný ještě na soupeřových hřištích neprohrál. Rossoneri, kteří jedinou dosavadní porážku utrpěli před dvěma týdny s Juventusem, mají na prvním místě tabulky 43 bodů. Druhý Inter má 40 bodů a třetí Neapol 34, ale má jedno utkání k dobru.

wei, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme