Mourinho vystoupil ve videoklipu rappera Stormzyho, zazněla i známá hláška fotbalového kouče

Fotbalový trenér José Mourinho se se svou takřka zlidovělou hláškou, kterou odmítl komentář k výkonu rozhodčího, dostal do skladby britského rappera Stormzyho. Současný kouč AS Řím si dokonce ve videu doprovázejícím píseň „Mel Made Me Do It“ střihnul malou roli.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

José Mourinho (vpravo) ve videoklipu rappera Stormzyho (urpostřed)

José Mourinho (vpravo) ve videoklipu rappera Stormzyho (urpostřed) | Foto: Backgrid UK | Zdroj: Profimedia

Rapper Stormzy v desetiminutové skladbě, jež byla v pátek zveřejněna na YouTube, využil nahrávku Mourinhova výroku z doby působení v Chelsea v roce 2014. Po prohraném utkání s Aston Villou, v němž byli jeho dva hráči vyloučeni, Mourinho v televizním rozhovoru uvedl:

„Raději nebudu nic říkat. Kdybych něco řekl, měl bych velký malér, a já se nechci dostat do velkého maléru.“

Mourinhova hláška získala postupem času takřka kultovní status a stále koluje po sociálních sítích. Začátkem měsíce ji například použil mistr světa v šachu Magnus Carslen, aby naznačil, že podezřívá jednoho ze svých soupeřů z podvádění.

Něco jsem i chytil, vzpomíná brankář Sparty Kovář na Manchester a tréninkové souboje s Ronaldem

Číst článek

Bývalý trenér Manchesteru United a Realu Madrid Mourinho se v klipu ke skladbě objevil po boku Stormzyho a jeho doprovodu, všichni s gestem mlčení s ukazováčkem před sevřenými rty.

„Při natáčení camea pro Stormzyho nové video jsem se dobře pobavil. Byla to skvělá zábava,“ uvedl Mourinho na instagramu.

Portugalský kouč není ve videu jedinou sportovní celebritou. Menší role v něm mají bývalý hvězdný jamajský atlet Usain Bolt, britská sprinterka Dina Asherová-Smithová a někdejší fotbalový útočník Ian Wright.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme