Zemřel slovenský fotbalista Halenár. Policisté vyšetřují okolnosti jeho úmrtí

Slovenský fotbalista Juraj Halenár zemřel dva dny po svých 35. narozeninách. Příčinu smrti nejlepšího střelce v historii slovenské ligy určí až pitva, média spekulují o sebevraždě.

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Juraj Halenár, zahrál si i za Sigmu Olomouc

Juraj Halenár, zahrál si i za Sigmu Olomouc | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Potvrzujeme informaci o nalezení mužského těla ve Vrákunském lesíku v Bratislavě,“ napsala slovenská policie na svou facebookovou stránku o úmrtí Juraje Halenára s tím, že lékař nevyloučil cizí zavinění.

Policisté po dobu vyšetřování nebudou poskytovat žádné informace, lékař ale na místě nevyloučil cizí zavinění. Halenár byl nezvěstný do 29. června, den předtím oslavil 35. narozeniny.

Rodák z Trnavy během své profesionální kariéry nejvíc zářil v Bratislavě, v dresech Interu, Petržalky a Slovanu nastřílel ve slovenské nejvyšší soutěži přes 120 gólů, čím se stal historicky nejúspěšnějším střelcem ligy.

V roce 2015 krátce působil v Sigmě Olomouc, v deseti zápasech vstřelil jeden gól.

Slovenská média spekulují, že Halenár, který naposledy působil v rakouském regionálním klubu, spáchal sebevraždu. Podobný případ by nebyl ojedinělý, v posledních letech si vzali život třeba František Rajtoral, David Bystroň či Pavel Pergl.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme