Černohorci nastoupí podruhé po náhlé změně trenéra. ‚Způsob hry bude stejný,‘ tuší Šilhavý

Fotbalisté Černé Hory nastoupí proti české reprezentaci v pondělí večer podruhé pod novým vedením. Těsně před páteční remízou 1:1 s Kosovem totiž u týmu skončil srbský trenér Černé Hory Ljubiša Tumbakovič, který odmítl vést tým právě proti tomuto soupeři. Narychlo ho proto nahradil Miodrag Džudovič.

Olomouc Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Černohorská fotbalová reprezentace.

Černohorská fotbalová reprezentace. | Foto: Stevo Vasiljevic | Zdroj: Reuters

„Tato situace měla především vliv na zápas s Kosovem, který jsme chtěli vyhrát. Nakonec jsme naštěstí dokázali za nepříznivého stavu vyrovnat a remizovat. Celá situace okolo trenéra reprezentace otřásla Černou Horou,“ řekl nový trenér fotbalistů Černé Hory Miodrag Džudovič.

Přehrát

00:00 / 00:00

Černohorci nastoupí podruhé po náhlé změně trenéra. ‚Způsob hry bude stejný,‘ tuší Šilhavý

„Jsem členem realizačního týmu už pátým rokem a udělám všechno, co jsem dělal předtím, abychom odehráli dobrý zápas,“ slíbil Džudovič.

Změny v kádru soupeře nechtěl příliš komentovat ani český reprezentant Marek Suchý.

„Nerad bych se vůbec vyjadřoval k tomu, co se tam děje, nebo neděje. Soustředíme se hlavně na nás a připravujeme se na soupeře podle jejich posledních zápasů. Chceme být připravení co nejlíp a nic nepodcenit,“ říkal Suchý.

„Myslím, že ta změna je vždycky nepříjemná, zvlášť v takovém krátkém časovém horizontu mezi zápasy. Ale myslím, že když to převzali asistenti, tak tam bude nějaká kontinuita a návaznost, takže se na to budeme připravovat takhle,“ dodal Suchý.

Miodrag Džudovič byl členem realizačního týmu fotbalistů Černé Hory i za svého předchůdce Ljubiši Tumbakoviče. Herní styl soupeře se tak nezmění ani podle trenéra české reprezentace Jaroslava Šilhavého.

„Předpokládám, že způsob hry bude úplně stejný, jako praktikují v poslední době. Čekali na šanci a šli do protiútoku, v tom jsou nebezpeční,“ řekl Šilhavý.

Zda nový trenér bude pro černohorské fotbalisty přínosem, nebo naopak, se ukáže až v pondělí ve 20.45 na olomouckém Andrově stadionu. Radioužrnál bude celé utkání vysílat živě, na iROZHLAS.cz budete moct průběh zápasu sledovat online.

Tomáš Minarčík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme