Atlético může odcestovat do dějiště Ligy mistrů, další testy na koronavirus byly negativní

Fotbalisté Atlética Madrid mohou odletět do Lisabonu, kde je ve čtvrtek čeká čtvrtfinále Ligy mistrů proti Lipsku. Po nákaze dvou členů výpravy koronavirem, o které informoval španělský klub v neděli, vyšly pondělní druhé testy negativně. Vedení klubu o tom informovalo na svém webu. Zveřejnilo i jména nakažených, kterými jsou obránce Šime Vrsaljko a útočník Ángel Correa.

Madrid (Aktualizováno: 14:52 10. 8. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Atlética.

Hráči Atlética. | Foto: Juan Medina | Zdroj: Reuters

Oba hráči zůstanou v domácí izolaci. Ani jeden z nich nevykazuje příznaky nemoci, Vrsaljkův případ však lékaři považují za vyřešený, protože si už před několika měsíci vytvořil protilátky.

První překážka na cestě do Ligy mistrů. Plzeň čeká v předkole Alkmaar, hrát bude venku

Číst článek

Třetí celek uplynulé sezony La Ligy v neděli oznámil, že má v týmu dva nakažené. Neuvedl ale, o koho jde. Identitu nakažených zveřejnil klub až dnes po jejich souhlasu, aby ukončil spekulace. Atlético mělo původně odcestovat do Lisabonu v pondělí večer, ale kvůli testování odletí až v úterý. V pondělí odpoledne se vrátí do tréninku.

Dohrávka Ligy mistrů, kterou v březnu přerušila pandemie koronaviru, začne v Lisabonu ve středu. Na neutrální půdě se bude od čtvrtfinále hrát na jeden zápas a bez diváků, finále je na programu 23. srpna.

Další dvojice tvoří Atalanta Bergamo - Paris St. Germain, Manchester City - Lyon a Barcelona - Bayern Mnichov. Žádný další čtvrtfinalista v mužstvu nákazu covidem-19 nemá.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme