Slovan Bratislava v problémech. Kvůli koronaviru mu hrozí, že odehraje boj o Ligu mistrů s rezervou

Středeční zápas fotbalistů Slovanu Bratislava v 1. předkole Ligy mistrů na Faerských ostrovech byl odložen na pátek. Slovan, v jehož týmu se objevily dva případy nákazy koronavirem, bude muset pravděpodobně proti domácímu Klaksvíku nastoupit s rezervním mužstvem.

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Slovanu Bratislava Dominik Greif

Brankář Slovanu Bratislava Dominik Greif | Zdroj: Reuters

Ve Slovanu byl covid-19 zjištěn u nejmenovaného fotbalisty a jednoho z funkcionářů. Klub v pondělí odcestoval k utkání prvního předkola bez dvojice nakažených, všichni hráči ve výpravě měli podle webu Slovanu negativní testy i po příletu na Faerské ostrovy.

Barcelona má po zpackané sezoně nového trenéra, zpátky na vrchol ji má vrátit Koeman

Číst článek

„Podle protokolu UEFA můžeme hrát, ale místní instituce se konání zápasu snaží všemožně zabránit,“ uvedl generální ředitel klubu Ivan Kmotrík mladší.

„Z Bratislavy přiletí hráči z kádru A-mužstva, kteří nebyli v nominaci na Faerské ostrovy, a pokud to bude třeba, možná se k nim připojí i někdo z juniorky,“ dodal.

Přesto se Slovan nevzdává naděje, že do utkání pošle nejsilnější sestavu. „Na Faerských ostrovech máme osmnáct hráčů, kteří měli dvakrát po sobě negativní testy. Proto se je pokusíme opětovně přetestovat, aby mohli být vyjmuti z karantény a zasáhnout do pátečního zápasu. Uděláme pro to maximum,“ prohlásil Kmotrík.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme