Kauza záložníka Haška pokračuje. Fotbalista doručil Spartě jednostrannou výpověď. A nepřišel na trénink

Fotbalový záložník Martin Hašek zastoupený Markétou Vochoska Heindlovou doručil ve čtvrtek na Spartu jednostrannou výpověď své profesionální smlouvy. Ve stejný den se navíc nedostavil na trénink B-týmu. Klub to uvedl na svých oficiálních stránkách.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Hašek v dresu pražské Sparty

Martin Hašek v dresu pražské Sparty | Zdroj: Profimedia

Spor čtyřiadvacetiletého záložníka s klubem začal před zimní přípravou, kdy s týmem odmítl odcestovat na soustředění do Španělska. Přestup do izraelského Maccabi Haifa mu nevyšel a na Letné ho mezitím přeřadili do B-týmu.

‚Hrubé porušení hráčských povinností.‘ Sparťanský záložník Hašek odmítl odletět na soustředění

Číst článek

Ve čtvrtek 12. března pak klubovému vedení poslal jednostrannou výpověď smlouvy a nepřišel na trénink. Na oficiálním webu Sparty se k celé situaci vyjádřili následovně:

„Martin Hašek se rozhodnutím o jednostranném ukončení smluvního vztahu vystavil možnému udělení vysokých sankcí, které mu budou moct být v budoucnu jako náhrada vzniklé újmy uloženy. Sparta bude postupovat v souladu s řády a postoupí věc příslušným orgánům,“ stojí v oficiálním prohlášení letenského velkoklubu.

Sparta informuje fanoušky: Martin Hašek klubu ve čtvrtek 12. 3. doručil jednostrannou výpověď profesionální smlouvy. Zároveň se bez omluvy nedostavil na trénink B-mužstva.

Sparta takový způsob vypovězení smlouvy odmítá a bude se bránit. #acsparta

bit.ly/2IG9ygx

14:44 – 13. 03. 2020

5 172

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme