Trenér Jarolím kvůli nepovedenému začátku jara končí v Mladé Boleslavi, nahradí ho Hoftych

U fotbalistů Mladé Boleslavi skončil trenér Karel Jarolím. Vedení klubu ho dnes odvolalo kvůli špatným výsledkům. Šestý tým prvoligové tabulky ve čtvrtek převezme nový kouč Pavel Hoftych. Středočeši o tom informovali na svých webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Mladá Boleslav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový trenér Karel Jarolím

Fotbalový trenér Karel Jarolím | Foto: Václav Pancer | Zdroj: ČTK

Mladoboleslavští v jarní části sezony ještě nevyhráli. V nejvyšší soutěži podlehli Ostravě 2:3 a Olomouci 1:2 a naposledy v neděli zachránili remízu 3:3 s Libercem. Předtím ve čtvrtfinále domácího poháru utrpěli debakl 0:4 s Jabloncem.

Mladá Boleslav doma zachránila remízu s Libercem 3:3, Teplice si poradily s Karvinou

Číst článek

Pětašedesátiletý Jarolím vedl středočeské mužstvo při druhém angažmá od prosince 2020. V Mladé Boleslavi působil už v letech 2014 až 2016 před odchodem k české reprezentaci.

„Na nepovedený jarní vstup do ligové soutěže jsme se společně se sportovním úsekem rozhodli odvolat realizační tým. Ve čtvrtek dopoledne převezme tým Pavel Hoftych. O složení nově vznikajícího realizačního týmu budeme informovat v průběhu čtvrtečního dne,“ uvedl generální ředitel mladoboleslavského klubu David Trunda.

Hoftych byl bez angažmá od loňského srpna, kdy skončil v Liberci po nepovedeném vstupu do sezony. Čtyřiapadesátiletý kouč v minulosti trénoval České Budějovice, Bohemians 1905, Zlín nebo mládežnické reprezentace.

Jarolím skončil, boleslavský tým převezme Hoftych
Představenstvo FK Mladá Boleslav na mimořádném zasedání ve středu 23. února 2022 odvolalo realizační tým prvoligového týmu.
▶️ fkmb.cz/clanky.php?art…
#fkmb #fkmladaboleslav #fortunaliga

14:32 – 23. 02. 2022

3 13

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme