Fotbalisté Baníku Ostrava a Slovanu Liberec vyzvou ve druhém kole domácího poháru divizní soupeře

Fotbalisté Baníku Ostrava se ve druhém kole českého poháru MOL Cupu představí na hřišti Lanžhotu. Divizního soupeře při pondělním losu v sídle FAČR dostal také Slovan Liberec, který nastoupí v Mariánských Lázních. Hrát se bude opět jednokolově, oficiálním termínem je středa 28. srpna.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slavie po zisku Mol Cupu

Loňským vítězem MOL Cupu se stala pražská Slavia | Zdroj: ČTK

Většinu prvoligových týmů čekají soupeři ze třetí nejvyšší soutěže. Příbram pojede do Chlumce nad Cidlinou, Teplice hrají v Písku, nováček České Budějovice vyzve Ústí nad Orlicí, Bohemians 1905 dostali Zápy. Poslední celek prvoligové tabulky Karviná má před sebou lokální derby s Frýdkem-Místkem, Olomouc cestuje do Rosic a Zlín se střetne s Uničovem.

Slovácko narazí na divizní Tasovice nebo třetiligovou Vrchovinu, které ještě čeká zápas prvního kola. Opava bude hrát v Olešnici u Bouzova, jež působí v I.A třídě olomouckého přeboru.

Pět celků, které si v minulé prvoligové sezoně vybojovaly účast v evropských pohárech – obhájce trofeje Slavia, Plzeň, Sparta, Jablonec a Mladá Boleslav – se do soutěže zapojí až ve 3. kole.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme