Slavia je ve finále fotbalového poháru, Mladou Boleslav porazila 2:0

Fotbalisté Slavie postoupili do finále domácího poháru. V Edenu porazili Mladou Boleslav 2:0 po gólech Hušbauera a Stocha. Od druhém finalistovi se rozhodne mezi Zlínem a Jabloncem.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miroslav Stoch

Miroslav Stoch | Foto: Vít Šimánek

Slavia byla v prvním semifinále Mol Cupu aktivnější, ale dlouho se nedokázala prosadit proti obraně Mladé Boleslavi, největší šanci první půle měl Josef Hušbauer, ale mířil těsně vedle.

Dukla na prodej. Majitel Paukner jedná se dvěma zájemci, záleží na výsledcích v lize

Číst článek

O vítězství rozhodli sešívaní během deseti minut po přestávce. Tři minuty po návratu z kabin pronikl do vápna Sýkora, na penaltovém puntíku našel Josefa Hušbauera, který se tentokrát nemýlil.

Druhá branka padla po precizně provedeném přímém kopu. Hušbauer míč přeskočil a rozběhl se za zeď, Sýkora patou posunul balon Miroslavu Stochovi, který pálil přesně kolem zdi.

Ve zbytku zápasu mohli slávisté hlídat náskok a ušetřit síly na nedělní důležitý ligový souboj v Liberci.

O druhém finalistovi domácího poháru se rozhodne příští středu 25. dubna, kdy obhájci titulu ze Zlína přivítají nejlepší tým ligového jara z Jablonce.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme