Schick se v Leverkusenu uvedl gólem, přispěl ke kanonádě proti soupeři ze čtvrté ligy

Český fotbalový reprezentant Patrik Schick skóroval po přestupu do Leverkusenu hned v prvním utkání. Bayeru pomohl v Německém poháru jedním gólem k vysoké výhře 7:0 na hřišti Norderstedtu ze čtvrté ligy.

Berlín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Patrik Schick

Patrik Schick ještě v dresu Lipska. | Zdroj: Profimedia

Bundesligový celek rozhodl o jasném postupu mezi 32 nejlepších týmů soutěže šesti góly v úvodní půlhodině. Schick přišel na hřiště po přestávce, kdy nahradil na hrotu útoku Lucase Alaria. V 77. minutě se dočkal premiérové branky v dresu Bayeru, když po rohovém kopu zblízka dorazil hlavou do sítě míč odražený od břevna.

Čtyřiadvacetiletý útočník zkompletoval přesun do bundesligy v úterý. Leverkusen za něj zaplatil AS Řím 26,5 milionu eur (téměř 703 milionů korun).

Až po penaltách postoupil Hoffenheim, který po prodloužení hrál s Chemnitzerem 2:2. Pavel Kadeřábek odehrál za bundesligového favorita jen 20 minut, pak ho nový trenér Sebastian Hoeness musel kvůli neupřesněnému zranění vystřídat.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme