Neymar si může oddychnout, policie pro nedostatek důkazů ukončila vyšetřování údajného znásilnění

Brazilská policie ukončila vyšetřování fotbalového útočníka Neymara kvůli údajnému znásilnění pro nedostatek důkazů. Další postup nyní určí žalobce, který má dva týdny na to, aby rozhodl, co dál.

Tento článek je více než rok starý.

Sao Paulo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Neymar.

Neymar. | Foto: Nacho Doce | Zdroj: Reuters

Brazilská modelka Najila Trindadeová hvězdného hráče Paris St. Germain obvinila před dvěma měsíci, že ji znásilnil v polovině května v pařížském hotelu. Neymar obvinění odmítl.

Neymarovy trable nekončí. Brazilské úřady mu kvůli daňovému sporu zmrazily nemovitosti

Číst článek

Na svou obranu zveřejnil přátelskou konverzaci se ženou na WhatsAppu po údajném znásilnění. Podle svých slov se stal obětí vydírání. Kvůli zveřejnění zpráv vypovídal na oddělení počítačové kriminality policie v Riu de Janeiru a o týden později i na policii v Sao Paulu, kde popřel, že by se znásilnění dopustil.

Trindadeovou krátce po zveřejnění obvinění opustili právníci kvůli rozporům v její výpovědi. U výslechu na policii v Sao Paulu strávila šest hodin.

Podle zpravodajského serveru G1 policejní vyšetřovatelka Juliana Lopesová Bussacosová v pondělí případ ukončila. Žalobce nicméně během 15 dnů může požádat o zahájení soudního procesu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme