Jarolím povolal na soustředění i Vydru, v nominaci není žádný nováček

Prakticky nejsilnější možnou sestavu povolal trenér české fotbalové reprezentace Karel Jarolím na červnové přípravné zápasy s Austrálií a Nigérií na soustředění v Rakousku. V nominaci není žádný úplný nováček a nechybějí hlavní opory v čele se záložníkem Vladimírem Daridou.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karel Jarolím

Karel Jarolím | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

Ve dvacetičlenném kádru figuruje také útočník Matěj Vydra z anglického Derby, jenž za národní celek nehrál téměř dva roky. Jarolím pravděpodobně ještě dodatečně doplní nominaci o několik hráčů.

Zápas s Austrálií odehraje český celek 1. června v St. Pöltenu, proti Nigérii nastoupí 6. června. Zatímco oba soupeři se chystají na mistrovství světa v Rusku, čeští reprezentanti na blížící se šampionát nepostoupili.

Kemp v Rakousku bude pro národní tým poslední prověrkou před vstupem do nově vzniklé Ligy národů, která odstartuje na podzim.

Českou reprezentaci čeká druhý sraz letošního roku. Na konci března se národní tým představil na turnaji čtyř zemí v čínském Nan-ningu, kde nejprve podlehl Uruguayi 0:2 a poté porazil domácí výběr 4:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme