Třetí místo nestačí. Majitel Olympiakosu Pireus rozpustil tým, sezonu dohraje s juniory

Majitele Olympiakosu Pireus Evangelose Marinakise rozzlobila další ztráta týmu v řecké fotbalové lize natolik, že se rozhodl poslat hráče předčasně na dovolenou. Navíc jim udělil pokutu v celkové výši 400 tisíc eur, které využije na jiné sporty v rámci klubu.

Pireus Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Evangelos Marinakis, šéf Olympiakosu Pireus

Evangelos Marinakis, šéf Olympiakosu Pireus | Foto: Alkis Konstantinidis | Zdroj: Reuters

Sezonu dohraje Olympiakos s hráči z juniorky. Přitom čtyři kola před koncem má držitel 44 řeckých titulů ještě teoretickou šanci soutěž vyhrát, neboť ztrácí šest bodů na AEK Atény, který má zápas k dobru.

„Já i fanoušci jsme byli dost dlouho trpěliví. Končíte a máte dovolenou. Vybuduji Olympiakos od základů a bude to tým, o jakém všichni sníme,“ citovala řecká média Marinakise.

Olympiakos ovládl předchozích sedm ročníků řecké ligy, ale po sérii nepřesvědčivých výsledků mu hrozí, že jeho nadvláda skončí. Naposledy v sobotu remizoval 1:1 s Levadiakosem, který je v tabulce až desátý. V únoru prohrál se svým soupeřem v boji o titul AEK v lize i poháru.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme