Další ocenění pro Schicka. Fanoušci ho zvolili nejlepším hráčem Leverkusenu uplynulé sezony

Fotbalový útočník Patrik Schick byl v hlasování fanoušků podle klubového webu vyhlášen nejlepším hráčem Leverkusenu za uplynulou sezonu. Šestadvacetiletý český reprezentant díky 24 trefám skončil mezi bundesligovými střelci druhý a Bayeru pomohl k třetímu místu.

Leverkusen Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český útočník Patrik Schick

Český útočník Patrik Schick | Foto: THILO SCHMUELGEN | Zdroj: Reuters

Odchovanec Sparty zaznamenal v dresu Leverkusenu druhý nejvyšší počet branek v jednom ligovém ročníku, o gól lepší byl pouze Stefan Kiessling v sezoně 2012/13. Schick ale kvůli zraněním odehrál o sedm zápasů méně. Branku zaznamenal každých 87 minut, v čemž Kiesslinga překonal.

„Cítím se tu dobře, ale především náš tým má velký příslib do budoucna. S kluky je spousta zábavy a máme velkou chuť něco dokázat,“ prohlásil Schick, který v květnu prodloužil s klubem smlouvu do roku 2027. Od nového ročníku bude v týmu nastupovat s ofenzivním univerzálem a parťákem z reprezentace Adamem Hložkem.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme