Zemřel Pavel Pergl. 40letý bývalý obránce podle médií spáchal sebevraždu

Fotbalista Pavel Pergl zemřel. Dvojnásobný mistr ligy se Spartou podle informací deníku Sport ve 40 letech spáchal sebevraždu v německém Magdeburgu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Pertl

Pavel Pergl | Foto: Jaroslav Legner / CNC | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Informaci o smrti fotbalisty Pavla Pergla potvrdil serveru iROZHLAS.cz Jiří Mika, sportovní manažer fotbalového klubu z Velké Bíteše, kde je 40letý fotbalista registrován.  

Pražský rodák Pavel Pergl zažil nejúspěšnější fotbalové roky ve Spartě, ve které působil od roku 2003. V rudém dresu získal dvakrát mistrovský titul i domácí pohár, čtrnáctkrát si zahrál prestižní Ligu mistrů, s týmem postoupil až do osmifinále.

Po odchodu z Letné působil v německých Drážďanech, anglickém Prestonu, na Kypru, v Izraeli i ve Švýcarsku. Vrcholovou kariéru zakončil v roce 2015 ve švýcarském Locarnu.

Podle informací deníku Sport si Pavel Pergl sáhl na život v německém Magdeburku, kde žil s přítelkyní a roční dcerou.

Pro český fotbal jde o třetí podobnou ztrátu během posledního roku. Vloni v dubnu se v Turecku oběsil František Rajtoral, o necelý měsíc později podobně zemřel jeho bývalý spoluhráč z Plzně Pavel Bystroň.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme