West Ham se Součkem a Coufalem prohrál v anglické lize podruhé v řadě, srazil ho gól v nastavení

Fotbalisté West Hamu s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem ve 23. kole anglické ligy prohráli 0:1 na stadionu Manchesteru United gólem střídajícího Marcuse Rashforda ze třetí minuty nastaveného času. „Rudí ďáblové“ vystřídali londýnského soupeře na čtvrtém místě neúplné tabulky. Pátý West Ham nebodoval podruhé za sebou.

Manchester Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček v hlavičkovém souboji během utkání s Manchesterem United.

Tomáš Souček v hlavičkovém souboji během utkání s Manchesterem United. | Foto: Phil Noble | Zdroj: Reuters

Na manchesterském stadionu Old Trafford diváci viděli opatrnější první poločas, ale po změně stran měla obě mužstva slibné šance. Ránu domácího Freda vyrazil brankář Areola, na druhé straně zase Bowen napálil boční síť.

West Ham bez Součka překvapivě podlehl doma Leedsu, hattrickem ho sestřelil Harrison

Číst článek

Gól West Hamu měl na hlavě Souček, který se vrátil po dvouzápasové absenci kvůli nemoci, ale po rohu zamířil o kousek vedle. Až těsně před koncem vyrovnaný duel rozhodl Rashford po přihrávce dalšího náhradníka Cavaniho. Znovu pouze na lavičce "Kladivářů" zůstal další český hráč Alex Král.

Everton v prvním zápase po odvolání španělského trenéra Rafaela Beníteze prohrál doma s Aston Villou 0:1. „Karamelky“ s dočasným koučem Duncanem Fergusonem z posledních pěti duelů Premier League získaly jediný bod a jsou na 16. místě neúplné tabulky.

O triumfu Aston Villy rozhodl v nastavení prvního poločasu Buendía hlavou po rohu Digneho. Francouzského obránce při oslavě gólu zasáhla do hlavy plastová láhev hozená z hlediště. Digne minulý týden přestoupil do birminghamského klubu právě z Evertonu i kvůli neshodám s Benítezem. Láhev trefila i dalšího beka Cashe.

Hosté v liverpoolském Goodison Parku po změně stran nejtěsnější náskok udrželi, připsali si první ligovou výhru po třech kolech a poskočili na 10. příčku.

Anglická fotbalová liga - 23. kolo:
Everton - Aston Villa 0:1 (45.+3 Buendía), Leeds - Newcastle 0:1 (75. Shelvey), Manchester United - West Ham United 1:0 (90.+3 Rashford),

18:30 Southampton - Manchester City.

Utkání Brentford - Wolverhampton se dohrává po přerušení.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme